Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arena farkı!

Yazının Giriş Tarihi: 29.09.2019 00:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.09.2019 00:06

Bursaspor, Adana Demirspor karşısında aldığı ağır yenilginin ardından, geçtiğimiz yıl kendisi gibi Süper Lige veda eden ve bu ligin önemli takımlarından birisi olan BB Erzurumspor’u konuk etti.

Teknik direktör yalçın Koşukavak, hafta içinde kupa mesaisinde savunmanın göbeğinde denediği Diarra-Anıl ikilisine bu maçta görev verdi. Kupa maçından sonra ilk lig maçına da çıkan Diarra, takımına 3 puanı getiren golü attı ve bir anlamda taraftar ile golle birlikte buluştu.

Orta sahada ise yine kupa maçında denediği Musa’ya şans verirken, ileride gol silahı olarak Kubilay Kanatsızkuş’tan vazgeçmedi. Kupa maçında golle başlangıç yapan Seleznov ve kaptan Selçuk ise bu maçta da yedek soyundu.

İlk yarıda yeşil beyazlı ekip etkili bir futbol ortaya koydu. Maçın başında yaptığı baskı sonucu golü buldu, sonrasında ise savunma güvenliğini ön planda tuttu. Hani bir anlamda ‘attı-yattı’ derler ya. Yeşil beyazlı ekip tam da bunu yaptı. Ancak ikinci yarıda rakibin zaman etkili hücumları vardı. Özellikle son bölümde Pote ile girilen pozisyonlar yürekleri ağza getirse de 3 puanı alan taraf Bursaspor oldu. Timsahlar böylece Bursa’da oynadığı üç maçtan da üç puanla ayrılarak önemli bir avantaj elde etti. Özellikle Erzurum gibi bir rakipten alınan 3 puan önemliydi.

Yeşil beyazlılar bir anlamda silinen 3 puanı Adana deplasmanında telafi edemedi ama bu hafta bu 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.