Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ara İyi Değerlendirilmeli

Yazının Giriş Tarihi: 08.10.2018 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.10.2018 00:01

Sonunda galibiyet geldi. Güzel bir galibiyetti. Daha farklı bir skor da olabilirdi ama VAR izin vermedi. Kararlar doğru mu doğru ama VAR sisteminde karar verme süresinin uzaması insanları futboldan soğutuyor. Umarım ilerleyen haftalarda bu süre birbuçuk dakikanın altına düşer. 

Yeşil beyazlılar işi biraz sıkı tutar biraz istekli olursa içerde dışarda gol bulur. Ama bunlardan ödün verirse örneğin Sivasspor maçında olduğu gibi pozisyon dahi bulamaz. 

Açıkçası tribünlerin daha kalabalık olmasını bekliyordum. Ondokuz bin civarında seyirci beni pek tatmin etmedi. Bursaspor’un içerde dolu tribünlere oynaması gerekiyor. 

Kardeş Ankaragücülü taraftarlarla yapılan görsel şovlar da her zamanki gibi muhteşemdi. Örnek olmadı dileğiyle...

Golü atan Umut Meraş’ın ileride çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Hücum varyasyonlarında rakibe ters gelen bir yapısı var. Bu da Umut Meraş’ı farklı kılıyor. Zaten pekçok takımın transfer listesindeydi, Bursaspor kaptı. 

Sakho ve Lima da göze batan ilerleyen haftalarda takımı sürükleyecek oyuncular. Özellikle Sakho’nun gol yollarındaki bitiriciliği, pozisyon alması süper ligde pek çok santraforda yok. Ancak böyle oyuncuların daha fazla beslenmesi gerekşyor tabii.

Milli maç nedeniyle yine bir ara var. Birkaç günlük izinin ardından takım halinde çalışmalar başlayacak. Hep söylüyorum bu tip yeni takımlar için aralar avantajdır.

Milli aradan sonra ise Bursaspor’u zorlu bir fikstür bekliyor. Galatasaray maçıyla deplasmanda başlayacak süreç içeride Alanyaspor, dışarıda Trabzonspor ve Bursa’da Kasımpaşa maçıyla devam edecek. 

Hepsi zorlu takımlar. İçeride oynanacak Alanyaspor maçı kolay gibi görünse de ben öyle düşünmüyorum. 

Yeşil beyazlılar lige verilen arayı iyi değerlendirmek zorunda. Oyun planının oturması için, bireysel ve takım çalışmalarına devam edilecek. Cumartesi günü de Balıkesir’de  Balıkesirspor bir hazırlık maçı oynanacak.

Bu sürecin iyi değerlendirilmesi ve zorlu maçlar serisine iyi hazırlatılması ümidiyle...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.