Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anma töreni ve açılış

Yazının Giriş Tarihi: 08.10.2017 00:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.10.2017 00:15

Ülke gündemi belediye başkanları görevden alınacak mı, alınmayacak mı sorusu ile meşgul. Her belediye başkanının seveni olacağı kadar sevmeyeni de mutlaka olacaktır. Siyasetin kanunu budur, herkes ile arası iyi olan kişide problem vardır mutlaka. Bu görevden alınma veya istifa ettirilme her nedense AKP Genelbaşkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bağlanmış durumda oysa Belediyeler içişleri bakanlığına bağlıdır ve dolası ile kararları içişleri bakanlığı alır yazıyı kaleme aldığımız an itibarı ile içişleri bakanlığından bir açıklama duymadık, okumadık, izlemedik, İstanbul belediye başkanı Kadir Topbaş'ın istifasının ardından gözler Ankara, Bursa, Düzce gibi şehirlere çevrildi, sosyal paylaşım siteleri gazete ve Televizyonlar dan daha hızlı hareket ediyor fakat burada bir çok haber kirliliği de yaşanıyor bir çok asparagas haber gerçekmiş gibi servis ediliyor.

Ankara BŞB Başkanı İ. Melih Gökçek Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından konu dışında açıklamalar yaptı müze yapımından başlayıp alakasız yerlerden çıktı fakat kendine olan özgüveni yansıtmayı da ihmal etmedi.!

Bursa'ya dönersek benzeri durumlar şehrimizde de yaşanıyor. BŞB Başkanı Recep Altepe hakkında birçok haber çıkartıldı. Cuma günü Ahmetpaşa Mezarlığı’nda Devlet Eski Bakanı Cavit Çağlar dayısı merhum Şükrü Şankaya için düzenlediği anma ve mevlit programı bitiminde bir konuşma yaptı. Hayırsever işadamı dayısı Şükrü Şankaya'yı anlatmasının ardından sözü Recep Altepe'ye verdi. Konu ile ilgili bir konuşma yapan Recep Altepe'yi moralli gördük.

Seçimle gelenin seçimle gitmesinden yana olduğumuzu bizi tanıyanlar bilir. Bu gün görevden alınan veya istifa ettirilen belediye başkanlarına millet oy vermiştir. Başarısız olan varsa seçim öncesi parti teşkilatları ve genel merkezleri bunu değerlendirip aday yapmazlar, yaparlarsa da millet sandıkta tercihini dilediği gibi kullanabilir. Savunduğumuz demokrasi bunu gerektirir.

Anma törenine katıldıktan sonra yine Cuma akşamı Mudanya yolunda yeni açılan Heybeli Otel’in açılışına davetliydik yıllarca birlikte siyaset yaptığım değerli büyüğüm eski il genel meclis üyesi ve Demokrat partililerin ağabeyi Mali Müşavir Ahmet Aydın ve oğlu Aykut Aydın harika bir işe imza atmışlar. Daha önce Heybeli Restaurant olarak hizmet veren yerlerine bir süre önce otel projesi de eklemişlerdi. Ahmet Aydın çocukluğundan itibaren deyim yerindeyse tırnaklarıyla kazıyarak gelen bir kişi Orhaneli’nin Serçeler köyünden çıkarak yokluk dönemlerinde okuyabilen biri ve oğlu Aykut Aydın ise bu kazanımları katlayarak üstüne koyabilen genç bir beyin baba oğul Aydın'ları tebrik ediyorum. Seçme ve kalabalık bir davetli topluluğuna şahit olduk açılışta CHP Milletvekili Erkan Aydın Ahmet ve Hidayet Sevinç, Ahmet Hikmet Sönmez, İlhan Parseker, İlker Özarslan, Yusuf Öz, Hüsnü Sungur, Erol Uvut, Hasan Akın,  Hayri Türkyılmaz ve birçok tanınmış misafir vardı, İşletmenin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Esenkalın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.