Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara'da Bursa izlenimlerim…

Yazının Giriş Tarihi: 23.08.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.08.2019 00:00

Son dönemde yoğun kent gündemi ve yerel seçim trafiğinde ihmal ettiğim Başkenti günübirlik ziyaret ettim.

Yerel seçimler sonrasında Ak Parti’nin ve Cumhur ittifakının kalesi konumuna gelen Bursa, Ankara'da nasıl bir izlenim uyandırıyor sorusu önemliydi. Bursa'nın Ankara'dan beklentilerini sorgularken, Ankara'dan Bursa'ya bakışı da sizler için değerlendirme fırsatı buldum.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkez ziyareti ile başlayan günün koşuşturması Ak Parti Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Mehmet Tunçak ile son buldu. Milliyetçi Hareketin kalesinde ağırlanmak keyif vericiydi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Hidayet Vahapoğlu ile Bursa siyasetinin ötesine geçtik. Erken seçimin Türkiye için hayırlı bir tercih olmayacağını vurgulayan Vahapoğlu, 'ülkenin güney sınırında savaş çıkarmaya çalışanlar ve memleketin içerisinde canlı bomba fırsatı arayanlara Cumhur ittifakının birlikteliği ile cevap vermek zorundayız. Türkiye'nin zor günlerini milletçe aşabilme kabiliyeti vardır' diyerek birliktelik mesajı verdi.

Ankara'nın tozlu yollarında Bursa adına uzun yıllardan beri emek harcayan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, 'Cumhur ittifakı gönül birlikteliği ile Bursa'da önemli bir başarı elde etmiştir. Ak Parti ve MHP Bursa'da elde ettiği sonuçla vatanseverliği siyaset ilkesinde bütünleştirmiştir' diyerek teşkilatlara teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkez izlenimlerim ile Ak Parti Genel Merkez izlenimlerimi ilerleyen günlerde sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Ancak şu kadar net bir ifade kullanabilirim ki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye adına önemli çıkışlara hazırlanıyorlar…

Ara Güler Panorama'da…

Osmangazi Belediyesinin en fazla gündemde olan projesi, Panorama 1326 Fetih Müzesinde Dünyaca Ünlü Fotoğraf Sanatçımız Ara Güler'in bir kısım Bursa fotoğrafları sergilendi. Osmangazi Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevinin yanı sıra Müzenin Müdür Vekilliği görevini yürüten değerli bürokrat Orhan Mollasalih'in daveti üzerine programa katılım gösterdim. Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu'nun ailesi ile müze gezisi sırasında katılım gösterdiği sergi, Osmangazi ve Sanat buluşmaları açısından önemli.

Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Erdönmez'in yanı sıra Başkan Yardımcısı Gülşah Cebelli Öncel ve yerel basının takip ettiği fotoğraf sergisi, 1 ay boyunca Panorama dostlarının ziyaretine açık olacak. Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı katkılarının olduğu sergiyi Panorama 1326 Fetih Müzesi’nin eşsiz ahenkinde gezmenizi tavsiye ederim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.