Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alınması gereken dersler var

Yazının Giriş Tarihi: 06.11.2017 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.11.2017 00:00

Bu kadar kötü bir futbol oynamaya Bursaspor'un hakkı yok. Son dakika golüyle alınan bir puan elbette kar ayrı mesele ama her maçta geri dönüşler olmaz. Kaleci Harun maçın yıldızıysa ciddi sorunlar var demektir.

Le Guen artık savunma için çözüm üretmek zorunda. Üçlü mü devam eder dörtlü mü oynar bilemem ama Bursaspor iki gol yiyip kalecisin beş altı pozisyon çıkaracağı bir takım olmamalı.

Devre arasında ciddi takviyeler gerekiyor. Kasımpaşa karşısında alınan puan kimseyi aldatmasın. Zaten oyunu kopuk kopuk oynayan, maç içinde sürekliliği olmayan bireysel yeteneklerin ön olana çıktığı bir takım Bursaspor.

Hücum hattına da takviye lazım. Pote tarzında bir forvete ihtiyac var. Son vuruş becerisi üst düzeyde olan bir forvet lazım.

Milli takım arasında bir takım şeylerin gözden geçirilmesi gerekiyor.

Aradan sonra iki maç içerde oynama avantajı var. Sahasında her maçın favosirisi yeşil beyazlı takım. En büyük güvence tribündeki takımı iten taraftarı. Önce Göztepe sonra Karabükspor geliyor. İki maçtan alınacak altı puan dahi olsa devre arasında takviye gerekiyor. Savunma ve forvete. Le Guen'de tahmin ediyorum ki transfer isteyecektir.

Harun formunun zirvesinde. Maşallahı var. Milli takıma seçilmesi de moral oldu. Ama bir kaleci bu kadar golü önlüyorsa gelin bir de ondan yani Harun'dan dinleyin Kasımpaşa maçının hikayesini. Acaba rakip on kişi kalmasaydı ne olurdu, düşünmek bile istemiyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.