Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alanya’dan puanla dönmek şart

Yazının Giriş Tarihi: 06.04.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.04.2019 00:00

Lig devam ederken verilen aralarda günler geçmek bilmiyor. Her zaman söylüyorum ligin havası başka. 15 günlük aranın ardından da artık heyecan yeniden başlıyor. Nerede kalmıştık diyemiyorum çünkü aklıma geldikçe içim daralıyor. Neden? Bursaspor’un durumundan dolayı.

Sezon başından beri istikrarsız bir oyun ve istikrarsız bir grafik takımı nerelere getirdi. Her maçın bir final olduğu kapan haftalarda ne olur kestirmek güç. Tek bildiğim geride kalan maçlara bakıp da oynanacak maçları düşündüğümde maalesef durum içaçıcı değil. Gördüğüm Bursaspor’un istikrarsız görüntüsüyle maalesef hiçbir maçta favori olmadığıdır.

Ancak böylesine can boğaza geldiğinde ya da yumurta kapıya geldiğinde diyelim bizim toplumumuzun özelliği bambaşka bir görüntü çıkar ortaya. İşte Bursaspor adına umutlu olduğum tek nokta bu.

Samet hocanın hafta içinde yaptığı açıklamaların nedeni de oyunculara, taraftarlara ve camiaya umut aşılamak. Yani son düzlüğüne girilirken takımın kendine gelmesini sağlamak. Olur olmaz bilmiyorum ama artık Bursaspor takımının artık önümüzdeki haftalarda bir tepki vermesi gerekiyor.

Bu takım maalesef gerek futbol gerek sonuç anlamında vefakar ve cefakar yeşil beyazlı taraftarları memnun edemedi. Mutlu edemedi. Artık mental çalışmalarla kalan haftalarda sonuç odaklı bir Bursaspor’un ortaya çıkması gerekiyor. İşin olmazsa olmazı şu. İçeride kazanacaksın deplasmanda kaybetmeyeceksin.

Gelelim Alanyaspor maçına. Sergen Yalçınla küllerinden doğan Alanyaspor, özellikle içeride kolay kazanıyor. Hem camiada yapılan doğrular hem birlik beraberlik hem de taraftarın desteğiyle iç saha maçları Alanyaspor için rahat geçiyor. Kısaca Bursaspor için Alanyaspor deplasmanı da birhayli zor geçecek. Galatasaray maçında oynanan ilk yarıdaki oyun aklıma gelince puan için olabilir diyorum ama aynı maçın ikinci yarısındaki oyun aklıma gelince de zor dostum zor diyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.