Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aktaş hedeflediği Bursa'yı anlattı

Yazının Giriş Tarihi: 13.02.2019 00:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.02.2019 00:03

Bursa denildiğinde 30 yıllık yaşayan hafızası ile Bursa Fan Club (BFC) geliyor aklımıza. Geçtiğimiz ay Nilüfer Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey'i ağırlayan BFC, kent adına düşünmenin ötesinde hayata geçirdiği uygulamalarla varlığını hissettiren köklü bir kuruluş. Bursa adına 16 maddelik fasikül soru sistemi ile düşünce ve görüş bütünlüğü sağlayan BFC'nin konuğu olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ulaşımdan kentsel dönüşüme kadar birçok hususu değerlendirdi. Aktaş'ın programa eşi ve Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ile katılması üyelerden pozitif karşılık bulmasını sağladı.

Ak Parti'nin 31 Mart adına zorlu bir seçim yürüyüşü olduğunu düşünmeyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, her yanlışın telafisinin olabileceğini ve Stadyum başta olmak üzere kentin gözünde sorun olarak gözüken hususların çözümlerinin mümkün olduğunu ifade etti. Aktaş'ın çözüm merkezli bakış açısının kentin yarınları adına umutlu bir yaklaşım olduğunu ifade edebilirim. Belediyenin borçlarını bir kenara bırakarak yeni yatırımların ve kentin önünü açacak projelerin üzerinde akıl teri döken Başkan Alinur Aktaş'ın güçlü bir belediye meclis üye listesi ile şansı artabilir.

Bursa ve Bursaspor adına önemli katma değerler üreten BFC üyelerinden takdir alan Alinur Aktaş'ın genç ve girişimci düşünce sistemi ağırlığı sanayici ve iş adamı olan kesimin dikkatinden kaçmadı. Sanayici İşadamı Selim Yedikardeş ile yaptığımız sohbette, "başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettiği 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarına uygun Bursa'nın var olabilmesi adına doğru bir karar. Mutlaka kentin dönüşümü ve gelişimi döneminde bazı sorunlarla karşılaşılabilir ama hepimizin gördüğü gibi sorunu değil çözümü düşünen ve ona kilitlenen bir Belediye Başkanımız var. İnanıyorum ki, bu düşüncelerini hayata geçirdiğinde Bursa'da kendisiyle birlikte kazanacaktır" diyerek Aktaş'ın güçlü bir vizyona sahip olduğunu ifade etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın projelerini 3 Martta açıklaması bekleniyor.

Cömez ile Osmangazi güçleniyor...

Siyasette gençlik ve kadın kolları en önemli faktörlerdir. Ak Parti'de son dönemlerde süre gelen yenilenme sürecinin en başarılı örneklerinden birisi olarak Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez'i görüyoruz. Cömez'in gençlik kolları ile yürüttüğü sessiz yürüyüş Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın yeniden aday gösterilmesinde etkin oldu. Yine Ak Parti Osmangazi Kadın Kollarının başarılı çalışmalarını da değerlendirdiğimizde Cumhur ittifakının Bursa'da ki en güçlü kalesinin Osmangazi olduğunu ifade edebiliriz. Yıldırım başta olmak üzere çoğu ilçede var olan kuru gürültü siyasetinin ötesinde tam saha markaj ile sokakta olan Ufuk Cömez ve ekibinin en büyük sınavlarından birisi 15 Şubat 2019 Cuma günü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gökdere mitingine farklı kareografi ile hazırlandığı bilinen Ak Osmangazi'nin farkındalık yaratacak bir adım atması bekleniyor. Ak Parti'de Ufuk Cömez ismi güç kazanırken, Cömez gecesini gündüzüne katarak sürdürdüğü yerel seçim sürecinde CHP ve İYİ Parti'nin ilçe teşkilatlarına nefes aldırmıyor.

Kısacası, Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'ın Osmangazi'de ufuk problemi yok.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.