Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti'nin alternatifi yok!

Yazının Giriş Tarihi: 24.11.2018 00:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.11.2018 00:08

Siyaset, süreç içerisinde içinde bulundurduğu kişilere çok şeyler öğreten bir okul gibidir. Ve elbette bu okulun karnesi sandık olurken, öğretmeni ise her daim seçmen yani vatandaş olmuştur. Ve elbette Türkiye'de her daim en geriye atılan ise, 'eğitim ve öğretmenlerdir' diyerek tüm eğitimcilerin öğretmenler gününü kutluyorum.

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman önceki gün gerçekleştirdiği Bursa Haber Medya ziyareti ile gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Gönül adamı diyebileceğim mütevazı duruşu ve tevazu sahibi kişiliğini her daim özümsediğim Salman'ın en dikkat çekici cümlesi, "AK Parti elbette alternatifi olmayan bir siyasi partidir. Sayın Devlet Başkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da dünya lideri olduğu gerçekliğini ortaya koyduğumuzda görmekteyiz ki, alternatifi olmayan hizmetler üreten bir siyasi parti olarak önümüzde ki seçimlerde de en güçlü oy desteğini vatandaşımızdan alacağız" diyerek rakiplere şans tanımadı.

AK Parti gibi kurumsal yapısının ötesinde duyusal özellikleri gelişmiş siyasi bir parti de elbette maneviyat ve mahremiyet en hassas hususlar olarak karşımıza çıkıyor. Her ne kadar 'siyaset vefasızdır' diyebiliyor olsak bile, Salman'ın toplantı esnasında AK Parti'de hizmet vermiş makam sahiplerini hassasiyet ile yad etme inceliği önemli bir detay diyebilirim. AK Parti'nin gençleşen yüzünü de temsil eden Salman'ın en büyük sorunu, zor dönemlerin siyasetçisi olma gerçekliği diyebilirim. Türkiye'nin en sıkıntılı dönemlerinden birisi olan 15 Temmuz süreci sonrasında bayrağı devir alarak görevi üstlenen Salman, özellikle Ak Parti kadrolarını gençleştirmesi ve kadın partilileri siyasi arenaya teşvik edici destekleri ile biliniyor.

Bursa'nın endüstri kenti olduğunu ifade eden AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, "AK parti hiçbir zaman popülist yaklaşımlar içerisine girmemiştir. Partimizin en temel duruşu milletin ve devletin bekasıdır. Bugün sahada ciddi bir seçim rüzgarı esiyor ve de bu rüzgarın anahtar kenti olarak Bursa lanse ediliyorsa, elbette bu kentin insanlarının ürettiği sinerjiden ötürüdür. Bursa, her dönem en güçlü kent olmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan nezdinde de bambaşka bir yeri olan Bursa'ya inanıyoruz ki en doğru adaylarla yine güçlü hizmetler sunacağız. Engellilerin refah düzeyi AK Parti döneminde artmakla birlikte gençlerin istihdamında ciddi artış gözlemlenmiştir. AK Parti dünün hayallerini gerçekleştirmiş, yarınların geleceğini inşa eden siyasi hareketin adıdır" diyerek sanayiden turizme, ihracattan üretime çok yönlü bir kent olan Bursa'nın 31 Mart 2019 seçimlerinde AK Parti diyeceğini vurguladı.

Kendilerinden çok öte kente güvendiklerini ifade eden Ayhan Salman, "şöyle düşünmeliyiz ki, Bursalılar her zaman Ak Parti ile iç içe olmuştur. Bursa'nın yürüme mesafesinde olan merkezinde gezdiğimizde ciddi bir Erdoğan sevgisi ve Ak Parti desteği görmekteyiz. Biz partimizin bize verdiği makamları hizmet makamı olarak görmekte ve genel merkezin talimatlarını en başarılı şekilde hayata geçirmeye çalışmaktayız. Bizleri eleştirenlere bile güler yüzümüzü asmadık. Kabul etmeliyiz ki, Ak Parti'de ben değil biz vardır. Ve biz büyük bir aileyiz, Türkiyeyiz" diyerek kentin ve ülkenin ekonomik saldırılara rağmen Ak Parti etrafında kenetlendiğini vurguladı.

Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, beraberlerinde gazetemizi ziyaret ettikleri İl Tanıtım ve Medya Başkanı Emel Gözükara Durmaz ile Başkan Yardımcısı Oğuzhan Babacan ve beraberinde kurdukları ekiple sağlam bir yerel seçim hazırlığı yürüttüklerini ifade ederek, "biz seçime hazırız" mesajını çok güçlü verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.