Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ah Batalla ah..!

Yazının Giriş Tarihi: 23.10.2017 00:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 00:09

Bursaspor ligdeki ilk beraberliğini Sivas deplasmanında aldı.

Bu sezon ilk kez ligde gol atamayan yeşil beyazlı ekip, feride kalan 9 haftalık bölümde de Süper Lig’de ilk kez bir maç 0-0 golsüz eşitlikle sona erdi.

Bu anlamda Bursaspor ve Sivas’ta tarihe geçmiş oldu diyebiliriz.

Maça gelecek olursak;

Teknik Direktör Paul Le Guen geçtiğimiz hafta kazanan takımı bozmadı. Badu’nun cezalı oluşu nedeniyle takımını sahaya yine 3-5-2 düzeninde sürdü. Sadece cezalı olan Ekoko’nun yerine Delarge ilk 11’de kendisine yer buldu.

Aslında maçın 0-0 bittiğine bakıp da maçı izlemeyenler ‘çok sıkıcı, temposuz bir maç olmuş’ izlemine kesinlikle kapılmasınlar.

Her iki takımda kazanmak adına çok olumlu işler yaptı. Hücum anlamında yapılan güzel işler maalesef golle sonuçlanmadı.

Özellikle maçın 82.dakikasında yeşil beyazlı ekibin Batalla ile kaçırdığı bir gol var ki, inanması çok ama çok zor. Sağ kanattan yapılan ortada Batalla altı pas üzerinde bomboş topu dışarıya plase atarak inanılması zor bir iş yaptı. Batalla da zaten bu pozisyona inanamadı ve uzun süre yerden kalkamadı.

Ancak, futbolun içinde bunlar var. Geçtiğimiz hafta penaltı kaçıran ama iki asist ile galibiyette büyük rol oynayan yıldız oyuncu, bu hafta da net bir fırsattan yararlanamadı.

Bu arada, rakip takımın teknik patronu Samet Aybaba’nın da Bursaspor’a karşı kazanama istatistiği devam etti.

Sonuç olarak, Bursaspor adına evet kazanılması gereken bir maçtı ama, bu tür maçları kaybetmemek de devamlılık açısından, moral motivasyonu açısından önemli.

Şu da bir gerçek ki, bu sezon ligde çok gol oluyor ve her takımın hücum hatları çok iyi. Ya da tam tersini düşünürsek, savunmalar biraz kötü.

İlk kez savunması bu kadar güçlü olan Bursaspor’un hücum hattına da iyi bir golcü alınsaymış şu anda yeşil beyazlı ekip çok daha farklı konumlarda olabilirdi diye düşünüyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.