Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acı çeke çeke!..

Yazının Giriş Tarihi: 15.02.2020 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.02.2020 00:00

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ile, TSYD Bursa Şube'si tarafından düzenlenen "Basın Buluşmaları" adlı organizasyonda bir araya geldik. Gaffar Kaya'nın sahibi olduğu Demirci'deki Unlucadde adlı mekanda gerçekleşen etkinliğe spor medyasının ilgisi hayli büyüktü. Samimi ve bir o kadar da net açıklamalarda bulundu. Kaçak dövüşmedi söylemek istediğini direk çekinmeden ifade etti. Verdiği mesajlar ise önemliydi. Taraftara sabırlı olmaları yönünde uyarılarda bulundu. Bu maçta bir uyarı ya da olumsuz tezahürattan ceza alınması halinde sahanın kapanabileceğini söyledi. Bu tarz hareketlerin bazen camiaları 3-4 maç geriye götürebileceğini söyledi. "Şampiyonluk yolunda büyük yaralar verebilir" dedi. E haksız da sayılmaz. Taraftarların, sadece sahadaki oyuna ve futbolculara konsantre olmalarını ve 90 dakika boyunca futbolcularını desteklemelerini istedi.

Herkesin ortak menfaatinin Bursaspor'un başarısını olduğunu da söyledi usta teknik direktör. İbrahim hocanın kendine olan özgüveni dikkat çekerken bir şey bir kere daha benim dikkatimi çekti. Bu camianın büyük bir camia olduğunun öyle farkında ki . Bursaspor'u bu lige hiç yakıştırmyor. Bursaspor'un Süper Lig’de olması gerektiğinin altını çiziyor, "Bursaspor’un yeri burası değil, Bursaspor büyük bir camia. Bu büyük camia, daha iyi idare edilip, Sivasspor’un Başakşehir’in yaptığını yapabilirdi ki geçmişte yaptı. Herkes özeleştirisini yapacak. Bu camia niye burada, bu camia Süper Lig’de de bu mücadeleyi verebilirdi."diyor

İbrahim Hoca'nın konuşmasının satır aralarında hep mesajlar var. Eğer sonuna kadar gidilmek isteniyorsa, sahadaki birlik beraberliğin saha dışında da sürmesi gerektiği görüşünde. Yani diyor ki aşağıya çekmeyin, sabır gösterin, destek verin. Bursaspor armasını taşıyan karakterli oyuncu grubunun daha iyisini yapabileceğine yürekten inanıyor. Henüz virajı dönemediklerini ama maratonun sonunu iyi koşabileceklerine olan inancını da dile getiriyor.

İbrahim hocaya göre, taraftar grubu saf ve temiz duygularla armaya bağlı ve üzerine düşen görevi layıkıyla yapıyor. Ve hoca şampiyonluğa kilitlenmiş aslında. Pek çaktırmasa da o hırsı ve inancı kurduğu her cümlede hissedebiliyorsunuz. "Allah nasip ederse daha önce başardığım gibi Bursaspor'da bu işi başarabilirsem çok mutlu olacağım. Oyuncularıma da söylüyorum. Şampiyonluklar acı çeke çeke olacaktır. Kimse altın tepsi de bize şampiyonluk sunmaz" diyor İbrahim hoca. Başarının ve yüzlere kapatılan kapıların tek anahtarının alınacak sonuçlar olduğunu da ekliyor. Ve yazımın sonunu İbrahim hocanın bir sözüyle noktalayayım. Hayatta hangi işi yaparsanız yapın güçlü olmak zorundasınız.

Bursaspor camiası da futbolcusuyla taraftarıyla, teknik direktörüyle, medyasıyla çok güçlü. Süper Lig yolunda emin adımlarla yeniden zirveye çıkacağız. Bekle bizi Süper Lig.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.