Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Access Bars

Yazının Giriş Tarihi: 04.11.2018 00:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.11.2018 00:03

Enerji, sinerji, olumlama, ruhsal evrilme…

Bunlar ve benzeri konulara kendimi bildim bileli mesafeliyimdir.

Yanlış anlaşılmasın inanmayıp hafife aldığımdan değil, büyük olasılıkla çakram yetersiz kalıp anlamadığımdan.

Ancak bu mesafe Access Bars (Acces noktaları) denilen tekniği inceledikçe  

hızla kapanmaya başladı.

Sevgili Gülsen Çevik (ki ben de ki namı Bacım’dır) uzun süredir bana bu konuyla ilgili bilgilendirmeler yapıyor. İyi bir öğrenci olamayacağımı düşündüğüm için her defasında topu taca atarak konuyu dağıtıyorum diye de kızıyor.

Kızmakta çok haklıymış.

Bu kanıya Access Bars’ın içine girdikçe vardım.

Olay hiçte benim düşündüğümü sandıklarım gibi değilmiş. Sistem içi boş lafların ve çok ötesinde bilimsel dayanağı olan, akıl paydasında gelişen ve uygulandıkça insanın hayat kalitesini şaşılacak düzeyde yükselten bir eylemler bütünü.

Oldukça basit araçlarla hayatları dönüştüren Access Consicousness'ın kurucusu olan Gary Douglas’ın bir terapi seansı sırasında, kanallık yoluyla kendisine iletilen ve “The BARS” adı verilen 32 noktanın oluşumu ile uygulanan seans öğretisini aldığı sırada insanların farklı bir şekilde işlevler yaptıklarında, değişimlerinin mümkün olduğunu ve olasılıklara açık olmak konusunda bir öğreti oluşturabileceğini görmesi ile hayata geçmiş sistem.

Biliyor musunuz?

Başımızın etrafında 32 tane nokta varmış ve bu noktalara hafifçe dokunulduğunda, hiç bir çaba sarf etmeden alıp kabul etmemize engel olan her şeyin etkisini giderebiliyormuşuz.

Kısacası Access Bars başımızda ki 32 noktaya hafif dokunuşlarla yapılan bilinçaltı temizliği enerji çalışması. Olmasının mümkün olmadığına karar verdiğimiz her şeyin olabilmesi için bize kapıları açmayı gösteren bir uygulama…

Eee nasıl oluyor da oluyor?

Şöyle oluyormuş;

Access Bars seansında bu adı geçen noktalara parmak uçları ile yumuşakça dokunularak, noktalar aktive ediliyor ve burada birikmiş elektrik yükü ile beraber o konu hakkında geçmişten getirilen (yaklaşık 5-10bin yıllık) tüm kısıtlamalar ve blokajlar (buna atalarımızdan gelenler de dahil) elektro manyetik olarak serbest bırakılıp siliniyormuş. Tıpkı bilgisayarın çöp kutusunda saklanılan ancak çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü silinemeyen, sistemi yavaşlatan dosyaların kalıcı olarak silinmesi gibi.

Konuya uyarlarsak, insanın önünü tıkayan, bloke eden ya da yavaşlatan dosyaların silinmesi ve rahatlayarak bellekte yer açılması…

Tabi uygulama öyle yalap şap yapılamıyor.Öncelikle bu konuda uzun süreli bir eğitime tabi olmak ve Gülsen Çevik gibi uygulayıcı payesini almak gerekiyor.

Uygulama aşamaları seans olarak adlandırılıyor;

Uygulayıcı, seans sırasında başta bulunan Barlara değişik kombinasyonlarda dokunup, yüklenmiş enerjiler serbest bırakılarak, zamanla kapanmış, yıpranmış veya uykuya geçmiş çalışması engellenmiş noktaları tekrar aktive ediyor. 32 enerjiktik elektrik şarj noktalarında tıkanan enerjinin akışı sağlanınca da, kişilerin de blokajları çözülmeye başlıyor ve tıkanıklıklarda yavaş yavaş açılıyor.

 Bu sayede, uzun zamandır kişiyi bloke eden, yol almasını yavaşlatan hatta engelleyen kendisini yorgun veya hep mücadele içinde bırakan, kısıtlayan, korkulardan kaygılardan ve en önemlisi yargılardan kurtulmada önemli bir rol oynuyor.

Bir düşünür müsünüz lütfen?

İnsan yaşamında ki işe yaramayan, belleğine çöreklenmiş eskilerinden kurtulup, yeni ve harika şeyler yaratabilse nasıl olurdu?

Bu uygulamanın da ana amacı bu zaten; insanın kendine bilerek veya bilmeden koyduğu kısıtlamaları, istenmeyen anıları, karmalardan gelen blokajları ve tıkanıklıkları, kişiyi zihinsel takıntılarından dolayı fiziksel olarak hastalandıran düşünceleri bir daha geri dönmemek üzere kayıtlarından silmeyi hedeflemesi.

Peki, nelerden kurtarıyormuş insanı bu uygulama?

Onu da yine Gülsen Çevik yanıtlasın.Diyor ki uygulayıcı;

‘’ACCES bars, stresin azaltılmasını, dikkat eksikliği ve hiperaktivite Bozukluğunun giderilmesini (ADHD), depresyonun ortadan kaldırılmasını, antidepresanlara bağımlı yaşamanın sonlandırılmasını sağladığı gibi, yaratıcılığının gelişmesine, pratik zekanın kullanabilmesine, odaklanmaya, mantık yürütmeye, problem çözme yeteneğinin güçlenmesine ve ruhsal gelişime katkı verir. Ayrıca, çocuklarda ve gençlerde sınav kaygısının giderilmesi, Zihin ve bedendeki gerginliğin yok edilmesi, Üzüntü, öfke, endişe gibi negatif hislerin dönüştürülerek bedeninizde oluşturduğu blokajların çözülmesi, Yorgunluk, uyku düzensizliği problemlerinin ortadan kalkması, Yaşlanmayı yavaşlatması ve bununla ilgili bedenin verdiği tüm tepkileri en aza indirmesi, Hamilelikte rahat ve kolay doğum sağlaması ve kendinizle ve insanlarla olan tüm ilişkilerinizde yaşadığınız sorunların iyileştirilmesi de bu uygulama için son derece kolay sonuçlardır.’’

İlginizi çekti ise devam edeyim;

Diyecektim ama köşenin sınırlarına dayandım yine.

İyisi mi Gülsen Hanımın telefonunu şuraya bırakıvereyim de eski hayatından bıkıp yeniden doğup yaşamak isteyenler konuyu uzmanından öğrensinler. (05057072064)

Ben fakında değilmişim, aslında Sözcüklerde Sörf-Yaşam Etiği söyleşilerimde büyük ölçüde ACCES BARS’A atıfta bulunuyor muşum.

Eeee bacım;

Bende ki noktaları ne zaman tıklamaya başlayacağız?

Ama peşinen söyleyeyim benimkiler kırk, elli, hatta yüz filan olabilir.

Sonra bu fazla mesaiye girer deme.

Sen klinik vakasın diyorsun ya bana o bakımdan yani…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.