Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Abdullah Gül, Ali Babacan, Gültekin Uysal

Yazının Giriş Tarihi: 12.11.2017 00:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.11.2017 00:04

Meral Akşener'in başlatmış olduğu muhalefet hareketi halk nezdinde büyük ilgi görmüştü. Bu süreçte katılmış olduğum 6 farklı şehirde ciddi gözlemler yaparak halk ile bire bir görüşerek fikir ve taleplerini dikkatlice dinleyerek hafızamıza kaydettik. İlk toplantının başladığı il Bursa'ydı. Buradaki ilk toplantı tüm ülkeye artı veya eksi olarak mesaj verme bakımından çok önemliydi ve Bursa toplantısı çok başarılı geçti. Ekran başında ki izleyiciler tatmin olup umutlandı. Sırasıyla katıldığımız toplantılar Yalova, Çanakkale, Eskişehir, Sakarya ve İzmir oldu Bursa ile birlikte 6 şehir ve son olarak Ankara'da parti kuruluş kongresine de katıldık.  İzlenimlerimizi daha önce aktarmıştık merkez sağın temsil oranının düşük olması hayal kırıklığı yaratmıştı millet hala yeni arayışlar içerisinde ve bu sebeple Ankara'dan sağlam kaynaklardan aldığımız bilgileri siz okurlarımız ile paylaşacağım.

Kamuoyunun dikkat etmesi gereken bir lider var 6 mayıs 2012 yılında Adnan Menderes, Süleyman Demirel ve Tansu Çiller'in koltuğuna oturan Demokrat Parti genel başkanı Gültekin Uysal'dır Genç Türkiye'nin genç lideri diye lanse edilen Uysal iddia ediyoruz yakında Türkiye'nin gündemine oturacaktır, kesin duyumlarını aldığımız yeni hareketin baş mimarlarından biri Uysal olacaktır, dolayısı ile arayış içerisinde olan Demokrat parti teşkilatları biraz daha sabırlı olmak zorundadır. İktidar olmaya alışık olan bu kadrolar ne yazık ki 1997 yılından itibaren iktidardan 2002 yılından sonrada Meclisten uzak kalmıştı ve iddia ediyoruz ki demokratlar için güzel günler çok yakındır.

Flaş haberimize gelince eski Başbakan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül halktan alınacak olan 300 bin imza ile 2019 başkanlık seçimlerine aday olarak girecektir çok iddialı bir şekilde hazırlanan program çalışması ile hazırlıklar yapıldı bu güne kadar gizli tutulan bu çalışma üç ay önce başlamıştı ve öncelikli olarak programın ilk maddesi seçim kazanıldığı takdirde bir müddet sonra yeniden referanduma gidilerek parlamenter sisteme dönüş sağlanacaktır.

2019 Başkan adayı Abdullah Gül'ün yardımcı adaylarından biri Ekonomiden sorumlu eski bakan Ali Babacan olacaktır ekonomi günümüzde her ne kadar iyi gösterilmeye çalışılsa da öyle olmadığını vatandaş cebine bakarak anlayabiliyor bu konuda Ali Babacan önemli bir isim diğer yardımcı adayı ise Saadet partisi genel başkanı Temel Karamollaoğlu olacak, yapılan kapsamlı çalışmalar profesyonel bir beyin takımı tarafından en ince ayrıntısına kadar düşünüldü ortaya çıkan sonuçta ise Demokrat parti ve Gültekin Uysal'ın önemi net olarak fark edildi, ilk kez yapılacak olan başkanlık seçiminde kilit rolü oynayacak konuma gelen Demokrat parti ve genel başkan Gültekin Uysal sandıktan oy olarak yansımayı yaşamasa da bu gün bunun hiç mühim olmadığı görüldü sabırla ve inançla eğilmeden beklemenin ve dik duruşunun mükafatını kendisini destekleyenlere ve bu misyona inananlara yakında müjdeleyecektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.