Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

3 Puan Şart

Yazının Giriş Tarihi: 02.03.2019 00:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.03.2019 00:03

Bursaspor, telafisi olmayan bir maça çıkıyor. Artık hiçbir maçın telafisi yok ve durum ciddi. Bana gelen Bursaspor düşer mi sorularından nefret ediyorum. Ama maalesef tablo içaçıcı olmayınca bu tip sorulara maruz kalıyoruz.

Rakip Sivasspor. Son iki maçını kaybetmesine rağmen içerde ve dışarda maç kazanacak bir kadroya sahip bir takım Sivasspor. Çok kaliteli oyuncuları var ve sonuca etki edebilecek oyuncu sayısı fazla. Bir sağ bek olmasına rağmen sürpriz çıkışlarla hücum organizasyonlarının kilit ismi olan Douglas’a dikkat ermek gerekiyor. Yine orta alanda Hakan, NDinga ve Rybalka pas alışverişlerinde ve top dağıtmada etkili isimler ve uzaktan şu atabilen oyuncular. Kone mi oynar Muhammet Demir mi oynar bilemiyorum ama ikisine de dikkat etmek gerekiyor.

Savunmada Bjarsmyr ve Braz hava toplarında etkili ama yerden geçilebilecek oyuncular. Ziya’nın savunmadan çıkışları, Diabate sürati hep Bursaspor için tehlike oluşturabilecek özellikler. Emre Kılınç’ı da unutmayalım.

 İyi bir kadroya sahip Sivasspor  son iki haftada istediği sonuçları alamasa da ligde en rahat takımlardan biri.

Ama yeşil beyazlılar için rahatlık az konusu değil. Bu maçın kaybedilmesi Bursaspor’u iyice ateş çemberine sokar ki oradan çıkmak artık daha zor olur.

Böyle maçlarda şu oynasın bu oynasın demek yerine takım halinde tehlikenin bilincinde olup sezon sonuna kadar büyük bir kimlik ortaya koymak gerekiyor. Dört büyüklerin hegomanyasına son veren ve şampiyon olan Anadolunun gururu Bursaspor’u bu noktaya getiren bu futbolcular, bunu temizceleyecek olan da yine bu futbolcular. Nasıl oyarlarsa oynasınlar, iyi ya da kötü önemli değil. Sadece maçı kazanmak önemli artık...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.