Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2.yarıları seviyorum

Yazının Giriş Tarihi: 30.10.2016 00:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.10.2016 00:05
Maç başlamadan önce yeşil beyazlı futbolcular saha içinde ısınırlarken, tribünlerden Bilal Kısa lehine yapılan tezahüratlar tecrübeli oyuncuya büyük bir moral kaynağı oldu.

Savunmada Hamza Hoca Sivok’un yokluğunda Şamil-İsmail’e şans tanıdı. Savunma maç boyunca ciddi sayılabilecek bir hata yapmadı.

Tribünlerin de desteğiyle yeşil beyazlı takım maça iyi başladı. İlk yarım saatlik bölümde Batalla, Deniz, John ve Del Valle ile kale önünde girilen pozisyonlardan gol çıkmasa da tribünleri oldukça heyecanlandırdı.

Ancak, rakip hücumda iken kaptığımız toplarda maalesef yeterince hızlı çıkamadığımız ve son pas tercihlerinde hatalar yaptığımız için en az 2 farklı üstünlükle geçilecek olan bu bölüm golsüz geçildi.

İlk yarının ikinci bölümünde de üstün olan Bursaspor’du. Özellikle yakalanan kontralarda rakip kalede etkili olan yeşil beyazlılar, yine son vuruşlarda etkisiz kalınca maalesef aranılan gol bulunamadı.

Burada son dakikada oyundan çıkmak zorunda kalan Merter’e bir parantez açmak istiyorum. Gerçekten 44 dakika boyunca orta sahada tam bir savaşçı gibiydi.

Bir de Del Valle konusu var.. Top ayağına geldiği anlarda sadece oynayan bu oyuncu, sanki topu alıp evine götürecek.. Maç boyunca yaptığı bütün tercihler yanlış olduğu gibi, orta yapmayı düşündüğü o çok nadir anlarda da topu kalenin dışına göndermesi tribünleri çileden çıkartan cinstendi.

Diğer kanattaki John da iyi niyetli, çalışkan ama son vuruşlarda oldukça zayıftı. Hamza Hoca kanat hamlesini John-Kubilay tercihi ile yaptı. Genç oyuncu oyuna girince Deniz kanada geçti ve 3 gün önceki kupa maçından sonra ligde de şık bir gole imza attı. Tebrikler Kubilay kardeşim. Bu gollerin devamını senden bekliyoruz..

Hemen ardından Jorquera-Kubilay verkaçında topla buluşan Batalla, Konya’nın ipini çeken golü attı.

Daha sonra ise altı pas köşesinde, içinde Deniz, Aziz, Kubilay’ın da olduğu kaçan bir pozisyon var ki inanılmazdı.

Sonuçta ikinci yarıda bulunan iki güzel golle kazanan Bursaspor oldu ve belki de 9 puanlık bir maç kazandı. Artık Osmanlı ve Konya uzun süre bize tehdit oluşturmaz. İlk 5 ile alt grup arası da her geçen hafta açılıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.