Hava Durumu

15 Temmuz Zaferi, Dijital Gösterim Merkezlerinde yaşatılıyor

İletişim Başkanlığınca açılan Dijital Gösterim Merkezlerinde, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine karşı verilen mücadele ve kazanılan zafer dijital ortamda sergileniyor.
Bursa'da millet bahçesinde kurulan dijital gösterim merkezi çadırında 15 Temmuz tüm yönleriyle dijital ortamda 4 farklı salonda anlatılıyor. Milli, tarihi, kültürel ve bilimsel zenginlikleri yeni iletişim ve gösterim tekniklerini kullanarak vatandaşların erişimine sunan İletişim Başkanlığınca Çanakkale, Samsun, Konya, Kayseri, Antalya ve Diyarbakır'ın ardından Bursa'da da açılan "15 Temmuz Milletin Zaferi" temalı yeni Dijital Gösterim Merkezlerinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz hain darbe girişimi karşısında milletin verdiği mücadele ve kazanılan zafere ilişkin önemli anlar temmuz ayı boyunca dijital ortamda sergileniyor.
Açılışı yapılan merkez Bursa basınına tanıtıldıktan sonra açılışı yapıldı. Açılışta konuşan İletişim Başkanlığı Bursa Bölge Müdürü Ali Fuad Gölbaşı, "Malumunuz içinde Bursa'mızın da yer aldığı yedi ilde Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığımız tarafından Dijital Gösterim Merkezleri açılmış bulunmaktadır. Bu davetimizde kısaca Dijital Gösterim Merkezleri Projesi hakkında sizlere bilgilendirmede bulunup akabinde birlikte Merkezimizi ziyaret etmiş olacağız. Ayrıca bu buluşma vesilesiyle İletişim Başkanlığının amaç, hedef ve faaliyetleri ile Bölge Müdürlüklerinin yapılandırma süreçleri konularında kısaca bir bilgi paylaşımında bulunulmayı da arzulamaktayım" dedi.

Oluşturulma Tarihi: 22 Temmuz 2020, Çarşamba 14:18
Güncellenme Tarihi: 22 Temmuz 2020, Çarşamba 14:18
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.